24 часа Районен съд  - Пловдив призна  подсъдимия Христо П. за

...
24 часа
Районен съд  - Пловдив призна  подсъдимия Христо П. за
Коментари Харесай

Вижте каква присъда получи извергът, убил куче с лък на бензиностанция!

24 часа Районен съд  - Пловдив призна  подсъдимия Христо П. за отговорен в това, че на 21.06.2015 година в Пловдив, на обществено място, е показал свирепост към гръбначно животно - куче, и му е предизвикал незаконно гибел по изключително непосилен метод, заради което и на съображение член 325б, ал.2, т.2, пр.2 и т.3, прочие 1-во, вр с. с алинея 1 пр.1 от Наказателен кодекс, вр. член 54 от Наказателен кодекс го осъди на 1 година и два месеца отнемане от независимост и санкция от 2100 лв..  На съображение член 66, ал.1 от Наказателен кодекс отгала осъществяването на по този начин наложеното наказване от 1 година и 2 месеца отнемане от независимост с изпитателен период от 3 години. Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Окръжен съд - Пловдив в 15-дневен период.
Ето по какъв начин е станало всичко:
На 21 юни 2015 година обвиненият отишъл до бензиностанция в Пловдив, с цел да зареди автомобила си. През това време наоколо минало куче, което постоянно обикаляло из региона и чиновниците го наричали Гергана. То било маркирано. Обвиняемият забелязал кучето и сърдит от обстоятелството, че същото лаело, извадил от багажника на колата си състезателен лък, сложил стрела и го насочил към животното. 
Прицелил се и стрелял, като стрелата уцелила кучето в главата, влезнала през носната празнина, пробила черепната основа и засегнала централния мозък на кучето. Двама очевидци забелязали раненото животно и се обадили на ветеринарен доктор, както и бил подаден сигнал на тел. 112.
По време на следствието е била назначена съдебно-ветеринарна експертиза, съгласно заключението, на която гибелта на кучето е настъпила вследствие на смъртоносната рана, провокирана от стрелата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР